Recension: Arkado – “To leave it All behind” (singel)

DMB har fått den stora äran att förhandslyssna på det melodiösa rockbandet Arkado´s nya singel “To leave it All behind” från det kommande albumet “Never Say Never”.

Redan när jag hör introt med det keyboards duttande soundet blir jag nyfiken och vill höra mer och det är just keyboarden som genomsyrar hela låten. Refrängen är sylvass och sitter som en smäck. Philip Lindstrand sköter sånginsatsen galant och lägg därtill att han även drar iväg ett riktigt gött gitarrsolo i slutet på låten. Skulle nog säga att Arkado påminner en hel del om Perfect Plan men kan även höra en hel del FM.

Låten är även mycket bra producerad, så egentligen finns det inte så mycket att klaga på. Melodiös rock/AOR när den är som bäst skulle jag säga. Hoppas nu verkligen hela albumet levererar på samma sätt för då kan det bli riktigt bra.

Singeln släpps fredagen den 13:e mars via bolaget AOR Heaven. Albumet ges ut två veckor senare närmare bestämt den 27:e mars.

Lämna ett svar