Recension: Peter H Nilsson – “Can´t Get Over You” (singel)

Gitarristen/låtskrivaren Peter H Nilsson är i början på april tillbaka med den sprillans nya singeln “Can´t Get Over You” och återigen har han tagit hjälp av bland andra Thomas “Plec” Johansson som vanligt har gjort ett strålande jobb. Produktionen på denna låt är riktigt vass, så där finns det inget att klaga på.

Förutom Peter H Nilsson kan man höra Chris Biano (sång), Patrik Adiels (bas) och Darrell Nutt (trummor), som alla är oerhört duktiga musiker. När det gäller sångaren Chris Biano har han varit lite av en favorit sedan jag hörde honom första gången på debutplattan “Little American Dream” (2018) På den nya singeln gör han ingen besviken med hans grymma röst.

“Can´t Get Over You” är en riktigt bra melodiös rocklåt, som har en refräng som sätter sig direkt. Vill förstås även lyfta fram Peter´s fantastiska gitarrspel som genomsyrar hela låten.

Hösten 2019 släppts även låten “Can´t Come Down”, som har ett liknande sound som den kommande singeln. Tycker verkligen ni ska ge Peter H Nilsson och kompani en rejäl chans för det är dom absolut värda.

“Can´t Get Over You” släpps 3/4 via bland annat Itunes och Spotify. Missa för allt i världen inte det.

Betyg 8/10

Skriven av: Henric Wahlberg

Lämna ett svar