Chris Ousey och Jim Kirkpatrick släpper gemensam platta via Escape Music

Sångaren Chris Ousey (Heartland) och gitarristen Jim Kirkpatrick (FM) släpper senare i år ett gemensamt album. Så här skriver Khalil Turk på bolaget Escape Music om den kommande plattan på sin facebook-sida:

Here what to expect coming on Escape Music soon, Chris Ousey (Heartland and solo) and Kim Kirkpatrick (FM)! After listening to their two new songs Overdrive and Turn The Tide demo’s all I can say wow wow! what a great combination and writing partners … Looking forward to the rest of the songs soon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s