Recension: Tony Mitchell – ”Church Of A Restless Soul”

Tony Mitchell är mest känd som sångare i det klassiska bandet Kiss Of The Gypsy, som skapade låtar som ”Whatever It Takes” och “Take This Old Heart” . Sedan dess har han släppt ett antal soloplattor och nu är det alltså dags igen. Det nya alstret har fått namnet ”Church Of A Restless Soul” och ges ut den 28:e augusti via bolaget AOR Heaven.

Gillar man melodiös rock med lite tyngd i så ska man absolut kolla upp denna release. Den innehåller nämligen låtar som ”Living On The Run”, ”In Out Of Love”, ”Kill Me To Love You”, ”One Good Reason”, ”Shattered Dreams”. och ”Heaven Is Falling”. Här kan vi även hitta låten ”The Mighty Fall” där sångaren Danny Vaughn från Tyketto är med och gästar. En låt som förövrigt hör till albumets bästa tillsammans med titelspåret och ”Living On The Run”

Church Of A Restless Soul” är en helt ok platta som har sina ljusa stunder men inget jag har fastnat för utan den kommer bli en skiva i mängden.

Betyg 6/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s