Recension: Band Of Brothers – “Angel Is Calling” (singel)

I augusti är Band Of Brothers tillbaka med nytt album och den 24/7 släpps singeln “Angel Is Calling” som ett litet smakprov på vad man har att vänta. Detta är en låt som verkligen sätter sig vid första lyssningen som har en upplyftande och medryckande refräng. Låten har en härlig sommarkänsla över sig och är perfekt att lyssna på när man är ute på vägarna nu under semestern. Soundet påminner en hel del om ett annat svenskt band nämligen Starmen. Här kan man även hitta influenser från till exempel Kiss och Bon Jovi.

Bandet utgörs av medlemmar från Angeline och Hion Martell, så det är kompetenta musiker vi pratar om här helt klart. Ta nu chansen att kolla upp singeln när den släpps fredagen den 24:e juli för tycker det svänger riktigt bra. I början på juli släppte man även låten “No Place For The Broken Hearted”, som finns att hitta via bland annat Spotify.

Skriven av Henric Wahlberg

För ytterligare information: facebook.com/bandbrothers.SE

En kommentar

Lämna ett svar