Recension: Trishula – “Time Waits For No Man”

Trishula kommer nu med sitt andra album “Time Waits For No Man” via bolaget AOR Heaven. Bandet utgörs bland annat av gitarristen/låtskrivaren Neil Fraser (TEN, Rage Of Angels) och sångaren Jason Morgan som tillsammans med resten av gänget har skapat en riktigt lyssningsvärd platta som säkert kommer falla en hel del i smaken. Inte minst på denna sida. 2019 gav man ut sin debutskiva “Scared to Breathe”, som jag nu gått tillbaka och lyssnat på igen för att återuppleva den innan jag skriver ner mina tankar om det nya alstret. En sak står i alla fall klart. Debuten fick alldeles för lite uppmärksamhet inte minst här på DMB för den är faktiskt riktigt bra. Det är uppföljaren också där man kan hitta de starka låtarna “How It’s Supposed to Be”, “I Want It All”, “I Just Might”, “Hear No Evil” och “The Border”.

Detta är en kompetent platta med bra produktion och ett härligt lir av Frazer och resten av bandet. Ett extra plus går till Jason Morgan som har en riktigt grym stämma. Ni som gillar melodiös rock i stil med TEN ska absolut spana in “Time Waits For No Man” när den släpps fredagen den 25:e september.

Betyg 7/10

LÅTLISTA
1. How it’s supposed to be
2. Fallen hero
3. I want it all
4. Make up your mind (Take your time)
5. I just might
6. Hear no evil
7. The Border
8. The mighty
9. Knocked down
10. Every time we touch

Skriven av Henric Wahlberg

Lämna ett svar