Franco Santunione till Black Paisley

FOTO: Mats Vassfjord

Svenska hårdrocksbandet Black Paisley har sedan debuten 2017 överraskat och fått fin respons både i Sverige och utomlands med sin melodiösa version av Classic Rock. På kort tid har man nått sammanlagt närmare 5 miljoner spelningar på olika streamingtjänster som tex Spotify och Youtube.

Inför kommande album omformerar man nu sättningen och in kommer Franco Santunione som ny lead gitarrist och tillbaka är även Robert Karaszi på trummor.
Franco Santunione är mest känd som medlem i originaluppsättningen av “Electric Boys” där han varit aktiv i två omgångar, och spelar även i det svenska bluesbandet Cirkus Prytz.

“Det känns otroligt spännande att få bli del av ett uppåtgående band
 med allt det innebär i form av energi och framåtanda.” säger Franco Santunione.


Franco Santunione kommer även att producera det nya albumet som inriktningsmässigt kommer bjuda på en tuffare gitarrbaserad, refrängstark och energifylld rock.

”Vi är fantastiskt glada att få med Franco i bandet.
Han kommer bidra med sin erfarenhet både live, som låtskrivarpartner och i produktion”, säger Stefan Blomqvist sångare i bandet.


”Det är oerhört kul att få vara tillbaka, och spela på det kommande albumet
 som jag anser är bandets starkaste platta hittills”.

Den nya sättningen av Black Paisley inför kommande album:

Stefan Blomqvist – gitarr och sång
Jan Emanuelsson – bas
Franco Santunione – gitarr
Robert Karaszi – trummor och percussion

Planen för det nya albumet är release sent 2020, och planen är att kunna komma ut och spela det nya materialet live under 2021.

Lämna ett svar