Recension: Marenna / Meister – “Out Of Reach”

Sångaren Rod Marenna (Marenna) och gitarristen Alex Meister (Pleasure Maker) har gått ihop och släpper nu det gemensamma albumet “Out Of Reach”. Med influenser från de klassiska banden från åttiotalet som till exempel Danger Danger, Winger, Warrant och Bon Jovi så tycker i alla fall jag att man lyckats skapa en helt ok platta som helt klart har sina ljusa stunder.

Rod sköter sången riktigt bra och här kan man höra vissa likheter med bland andra Michael Bormann (Jaded Heart, Redrum, Bonfire). Även Alex hanterar sin gitarr på ett bra sätt och lyckas här och där få till några snygga solon även om det inte är bländande på något sätt. Albumet är riktigt skönt producerat med ett ganska skitigt sound, som påminner om hur de flesta hårdrocksplattorna lät på det glada åttiotalet.

Skivan innehåller en hel del goa grejer som låtarna “Out Of Touch”, “The Price Of Love”, “Gimme All You’ve Got” och “Ride, Ride, Ride” och “Feel The Hunger”. De resterande fem spåren har jag inte alls fastnat för på samma sätta. Kan ändå slå fast att samarbetet mellan Marenna och Meister får klart godkänt. Även om man saknar det där lilla extra. Albumet släpps fredagen den 28:e september via bolaget Lions Pride Music.

Betyg 7/10

LÅTLISTA
01) Out Of Touch
02) The Price Of Love
03) Gimme All You’ve Got
04) I Don’t Wanna Lose You
05) (There’s So) Many Things
06) Sleeping With The Enemy
07) It Ain’t So Easy (Loving You)
08) Ride, Ride, Ride
09)Dangerous Minds
10) Feel The Hunger

Skriven av Henric Wahlberg

Lämna ett svar