Mike Tramp presenterar omslag + låtlista för sitt kommande samlingsalbum

Här kan man spana in omslaget samt låtlistan för sångaren Mike Tramp´s nya samlingsalbum “Trampthology“, som släpps den 18:e december via bolaget MIGHTY Music.

CD 1:
1. Give It All You Got
2. If I Live Tomorrow
3. More To Life
4. The Road
5. Ain’t Done Yet *
6. Dead End Ride
7. Maybe Tomorrow
8. Mr. Death
9. Mother

CD 2:

1. Take Me Away*
2. Cobblestone Street
3. Trust In Yourself
4. New Day
5. Bow And Obey
6. Every time*
7. Coming Home
8. Lay Down My Life For You
9. Better Off
10. The Way It Was Before
11. I’ll Never Be Young Again*

* New songs

Lämna ett svar