Steve Lukather och Joseph Williams fortsätter att turnera som Toto – presenterar ny line-up

Under måndagen kom den glada nyheten om att Steve Lukather och Joseph Williams kommer att fortsätta turnera under namnet Toto. Förutom Luke och Joseph består Toto nu av medlemmarna John Pierce (Huey Lewis and The News), Robert “Sput” Searight (Ghost-Note / Snarky Puppy), Steve Maggiora (Elvis, Moms Mabely), Dominique “Xavier” Taplin (Prince, Ghost-Note och Warren Ham (Ringo Starr). Den nya line-upen gör sin debut den 21:e november i samband med en livestream. För ytterligare information: totoofficial.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s