Recension: Shape Of The New Sun – ”Embrace” (singel)

Nu är snart Shape Of The New Sun tillbaka med ny singel i form av ”Embrace” och precis som titeln säger så är detta en låt som verkligen omfamnar den som lyssnar. Har alltid tyckt att bandet har ett unikt sound som tilltalar mig och sen har dom även en fantastiskt bra sångare i Thomas Kihlberg. Precis som på de tidigare släppen så har man jobbat tillsammans med producenten/gitarristen Andy La Rocque i Sonic Train Studios i Varberg. ”Embrace” kan beskrivas som en melodiös rocklåt med en relativt lugn vers som sedan byggs upp till en kraftfull och medryckande refräng. Sången är ”top-notch” och produktionen är sylvass.

Shape Of The New Sun är ett kompetent band som fler borde få upp ögon och öron för. För så pass bra är dom och med nya singeln kan man ju hoppas att det lyfter riktigt ordentligt. ”Embrace” släpps den 12:e november.

Betyg 8/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s