Crowne – en ny ”supergrupp” med bland andra Alexander Strandell och Jona Tee släpper debutalbum via Frontiers Records

Någon gång under nästa år släpper det nya bandet Crowne ett debutalbum via bolaget Frontiers Records. Bandet utgörs av medlemmarna Alexander Strandell (Art Nation), Jona Tee (H.E.A.T), Love Magnusson (Dynazty), John Levén (Europe), och Christian Lundkvist (The Poodles)

CROWNE – Another achievement from the label side was to put together this supergroup from the North! Featuring Alex Strandell on vocals (Art Nation), Jona Tee on keyboards (H.E.A.T), Love Magnusson on guitars (Dynazty), John Levén on bass (Europe), and Christian Lundkvist on drums (The Poodles) this record is every bit as good as you may imagine. Actually… better!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s