Whitesnake släpper “The Blues Album” i februari

Den 19:e februari släpper Whitesnake nya albumet “The Blues Album”, som kommer att innehålla följande material:

  1. “Steal Your Heart Away”
  2. “Good To Be Bad”
  3. “Give Me All Your Love”
  4. “Take Me Back Again”
  5. “Slow An’ Easy”
  6. “Too Many Tears”
  7. “Lay Down Your Love”
  8. “The River Song”
  9. “Whipping Boy Blues”
  10. “If You Want Me”
  11. “A Fool In Love”
  12. “Woman Trouble Blues”
  13. “Looking For Love”
  14. “Crying In The Rain”

Lämna ett svar