Mike Tramp släpper samlingsalbum i maj

Den 21:e maj släpper sångaren Mike Tramp (White Lion) samlingen “Everything Is Alright” via bolaget MIGHTY Music. Skivan kommer att innehålla följande material:

1. Give It All You Got
2. Trust In Yourself
3. If I Live Tomorrow
4. Cobblestone Street
5. Coming Home
6. Everything Is Alright
7. Dead End Ride
8. Take Me Away
9. The Road
10. More To Life Than This

Lämna ett svar