KEE MARCELLO OCH TOMMY HEART presenterar omslag + låtlista för sitt kommande album

Den 2:e april släpper Kee Marcello (Europe) och sångaren Tommy Heart (Fair Warning) det gemensamma albumet ”Out Of This World” och här kan man spana in omslag och låtlista.

1. Twilight
2. Hanging On
3. In A Million Years
4. Lighting Up My Dark
5. Staring At The Sun
6. The Warrior
7. Up To You
8. Ain’t Gonna Let You Go
9. Only You Can Teach Me How To Love Again
10. Not Tonight
11. Not Tonight (Acoustic Duet Version)

CD2: Live From The HEAT.

1. The Storm (KEE OF HEARTS)
2. A New Dimension (KEE OF HEARTS)
3. Let The Good Times Rock (EUROPE)
4. Burning Heart (FAIR WARNING)
6. Twist Of Fate (KEE OF HEARTS)
7. Open Your Heart (EUROPE)
8. Momentum (Instrumental) (OUT OF THIS WORLD)
9. Superstitious (EUROPE)
10. Ready Or Not (EUROPE)

Lämna ett svar