Recension: Ronnie Atkins – ”One Shot”

Ronnie Atkins, sångaren i både Pretty Maids och Nordic Union, debuterar här med sitt album One Shot. Denna debut slog till som en riktig knockout för mig och är du som mig ett fan av Pretty Maids så bör detta sitta som handen i handsken.

Skivan inleds med de tre fantastiska singlarna ‘Real’, ‘Scorpio’ och ‘One Shot’. Alla de tre låtarna är klockrent melodiska och den förstnämnda ‘Real’ snabbt blev en av mina favoriter. Atkins fortsätter leverera plattan ut där bland annat ‘Frequency of Love’, ‘Picture Yourself’, ‘I Prophesize’ och ‘When Dreams Are Not Enough’ sticker ut som de bästa, även om resten inte alls ligger långt efter.

Jag har egentligen inget att kritisera då allt från soundet, till melodierna och mixningen träffar rätt hela vägen. Den bästa komplimangen jag egentligen kan ge är att jag under ett par veckor i princip inte kunnat sluta lyssna på One Shot och för mig förtjänar den därför full pott. Den är till brädden fylld med fantastiska låtar där Atkins skiner med kraftfull sång och skarpt låtskrivande och jag upprepar; Gillar ni Pretty Maids så är detta en no brainer!

One Shot släpps nu på fredag den 12:e mars.

10/10

//DavidHGG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s