“DMB´s AOR pärlor” på Spotify

Ytterligare låtar har nu lagts till på Spotifylistan “DMB´s AOR pärlor”.

Spys – “Don´t Run My Life”
Eric Martin Band – “Just Another Pretty Boy”
Blackfoot & Rick Medlocke – “Reckless Boy”
Virgina Wolf – “For All We Know”
Harlequin – “Shame If You Leave Me”
Glasgow – “Secrets In The Dark”
Rex Smith – “Love With A Perfect Stranger”
Hughes/Thrall – “The Look In Your Eyes”
David Roberts – “All In The Name Of Love”
Craaft – “I Wanna Look In Your Eyes”
Streets – “So Far Away”
Balance – “Is It Over”
Tangier – “Southbound Train”
Billy Satellite – “Last Call”
Aldo Nova – “Touch Of Madness”
Michael Bolton – “Save Our Love”
From The Fire – “Hold On”

Lämna ett svar