Circus Of Rock släpper debutalbum i augusti

Den 6:e augusti släpper det nya projektbandet Circus Of Rock med Mirka Rantanen i spetsen debutalbumet ”Come One, Come All” via bolaget Frontiers Records. I detta projekt ingår även namn som Rick Altzi (Masterplan), Kimmo Blom (Urban Tale), Johnny Gioeli (Hardline), David Readman (Pink Cream 69) och Elize Ryd (Amaranthe). Den 27:e maj släpps första smakprovet från den kommande plattan i form av låten ”Desperate Cry”. För ytterligare information: facebook.com/circusofrockofficial

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s