Nestor släpper sin andra singel/Musikvideo imorgon fredag

Låten ”1989” är singel nummer två från bandet NESTOR och även titelspåret från kommande fullängdsalbumet som planeras att släppas efter sommaren. Än en gång vilar det sena 80-talet och alla dess underbara attribut varmt över såväl musik som video – och än en gång ser vi skådespelarveteranen Per Ragnar i rollen som Bror Mörck, bandets nemesis, som denna gång får sällskap av kollegan Tina Leijonberg när historien om NESTOR fortsätter, denna gång i inspelningsstudio-miljö!

Året 1989 är av extra stor betydelse för NESTOR. Det var då Globen byggdes och Berlinmuren föll. Det var då fem små pojkar från Falköping på allvar gick och blev unga män och bildade det band som skulle nära en rockstjärnedröm som inte ens tidens tand kunde ta kål på. Nu över tre decennier senare har sagan om NESTOR bara börjat – och låten “1989” är det senaste kapitlet!

https://www.facebook.com/nestortheband

http://instagram.com/nestor_theband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s