TOTO ger ut ny låt från kommande liveplattan

 TOTO och The Players Club/Mascot Label Group aviserar den globala utgivningen av Whith A Little Help From My Friends den 25 juni. Inspelningen gjordes en väldigt speciell kväll den 21 november 2020 då Steve LukatherJoseph Williams och David Paich framträdde med den nya upplagan av TOTO på ett globalt event som sändes från Los Angeles, Kalifornien, USA. Lukather, Williams och Paich fick sällskap i gruppens senaste spännande kapitel av de nya medlemmarna John Pierce på bas (Huey Lewis & the News), trummisen Robert “Sput” Searight (Ghost-Note/Snarky Puppy) och keyboardisten/bakgrundssångaren Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck). Keyboardisten Dominique “Xavier” Taplin (Prince, Ghost-Note) och multiinstrumentalisten/sångaren Warren Ham (Ringo Starr) gled samtidigt över i den nya upplagan. Detta blir den femtonde upplagan av TOTO om man räknar då de olika bandmedlemmarna har börjat eller slutat i bandet.

With A Little Help From My Friends producerades av Joseph Williams som även klippte den medföljande videon. Deras tekniker sedan lång tid tillbaka, Ken Freeman, mixade och skötte ljudupptagningen den kvällen.

Se videon för You Are The Flower här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s