Pearls And Flames – ett nytt spännade AOR-projekt

Pearls And Flames är namnet på ett nytt AOR-projekt som kretsar kring sångaren Markus Nordenberg (Coastland Ride) och Sven Larsson (Street Talk). De första smakproven väntas inom kort. Så här går att läsa på deras facebook-sida:

Hi, all you fans of AOR, West coast and good melodic music!It finally looks like we are approaching the mixing and mastering stage of two songs. That means that it’s soon time to deliver some good music to those of you that have waited a long time to hear something in the same vein as Coastland Ride. Keep your eyes open for some tunes from Pearls & Flames

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s