Recension: Peter H Nilsson – ”Time To Remember” (singel)

Peter H Nilsson är snart tillbaka med nytt album via bolaget AOR Heaven (cd) och 1965guitars Records (digital release)

Nu på fredag (25/6) släpper gitarristen/låtskrivaren Peter H Nilsson ett smakprov från sitt nya album ”Sign Of Myself”, som väntas se dagens ljus någon gång i augusti/september. Förutom Peter på gitarr och Keyboards medverkar även Chris Biano (sång), Patrik Adiels (bas) och Darrel Nutt (trummor) på den kommande plattan. Precis som på 2018 års debut ”Little American Dream” är det Thomas Plec Johansson som mixat och mastrat och som vanligt har han gjort ett grymt jobb. Alla som diggade debutplattan kommer garanterat gilla ”Time To Remember”. Detta är en melodiös rockdänga men ett modernt sound, som skulle passa i vilken amerikansk radiokanal som helst. Har alltid gillat Peter H Nilsson´s gitarrspel och här gör han ingen besviken. Påminner en hel del om Steve Lukather (Toto) i sound och spelstil. Måste också nämna Chris Biano som gör en riktigt fin insats bakom mikrofonen.

Det nya albumet innehåller 11 stycken spår där singlarna ”Can´t Come Down” och ”Can´t Get Over You” redan släppts. Missa nu för allt i världen inte den nya singeln nu på fredag, för den är riktigt bra.

Betyg 8/10

//Henric Wahlberg

För ytterligare information: facebook.com/peternilsson1965guitar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s