Torben Enevoldsen och Peter Sundell i nytt samarbete

Gitarristen Torben Enevoldsen (Fate, Acacia Avenue) och sångaren Peter Sundell (Grand Illusion, C.O.P) håller just nu på att spela in ett gemensamt album. Så här går att läsa på Torben´s facebook-sida:

I am equally happy to announce, that I am currently working very closely with another good old friend of mine, namely singer Peter Sundell (C.O.P., Grand Illusion). We are in the middle of doing a new album together, which is going to be in a melodic hard rock style. I am very happy with the songs we have recorded so far and I can’t wait to be able to share more details on this collaboration with you all.

Det meddelas även att ett nytt Acacia Avenue album håller på att spelas in. Även där medverkar som bekant Peter Sundell på några av låtarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s