Recension: Newman – ”Into The Monsters’ Playground”

Man vet vad man får när man lyssnar på en platta med Steve Newman. Man får bra melodiös rock/AOR fint förpackad i grym produktion. Newman´s 13:e studiealbum ”Into The Monsters´ Playground” är inget undantag. Här bjuds vi bland annat på låtarna ”Start This Fire”, ”Timebomb”, ”Hurricane Sky”, ”Icon”, ”Give Me Tonight”, ”Spirits Cries”, ”Shadows Of Love” och ”This Life Alone”. Låtar som håller mycket hög kvalietet. Steve Newman är både en strålande sångare och låtskrivare och det visar han inte minst här. Även om han skapar det mesta själv på skiva så har han tagit hjälp av trummisen Rob McEwen på de senaste albumen, så även denna gång.

Vill inte gå in för mycket i detaljer utan tycker det räcker med att säga att om man man diggar Newman sedan tidigare så kommer man absolut inte bli besviken på den här releasen. Favoritlåtarna för min del är: ”Start This Fire”, ”Hurricane Sky” och ”Shadows Of Love”.

Albumet ”Into The Monsters´ Playground” släpps fredagen den 10:e september via bolaget AOR Heaven. Missa inte detta!

Betyg 8/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s