Recension: Nestor – ”Tomorrow” (singel)

Nu på fredag dyker Nestor upp med tredje och sista smakprovet från sitt debutalbum ”Kids In A Ghost Town”, som släpps den 22:e oktober. Som de flesta redan vet om har man släppt två riktigt starka AOR dängor i form av ”On The Run” och ”1989”. Med nya singeln ”Tomorrow” får vi höra en lite lugnare sida av sångaren Tobias Gustavsson och kompani när vi bjuds på en härlig powerballad som doftar 80-tal lång väg. För att förstärka känslan av åttiotal ytterligare har man dessutom bjudit in ingen mindre än Samantha Fox. Hon kanske inte känd för sin sångröst men tycker ändå att hon här gör en godkänd insats. Men den som verkligen glänser är Tobias som sjunger lika fantastiskt som vanligt.

Låten innehåller även ett snyggt gitarrspel av Jonny Wemmenstedt som är väl värt att uppmärksamma. Detta är en riktigt stark låt som säkert kommer att gillas av många av DMB´s läsare. Nu blir det riktigt spännade att se vad hela det kommande debutalbumet har att erbjuda. Nestor har helt klart lagt ribban högt efter dessa tre låtar.

Betyg 8/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s