Recension: Vega – ”Anarchy And Unity ”

Vega är nu inne på sin sjunde platta i och med släppet av ”Anarchy and Unity” och precis som vanligt bjuds man på välproducerade melododiösa rocklåtar. Det känns som om vega är ett väldigt produktivt band och älskar att skriva ny musik. Det mesta av materialet har alltid skrivits av bröderna Tom och James Martin och man gör det väldigt bra dessutom. Sedan förra årets album ”Grit Your Teeth” har man plockat in två nya medlemmar i form av Billy Taylor (ex-Inglorious) och Pete Newdeck (Nitrate, Midnite City). Annars är allt sig ganska likt med bland annat lysande sång av frontmannen Nick Workman och grym produktion.

Mina favoritspår är ”Sooner Or Later”, ”End Of The Fade”, ”Ain’t Who I Am”, ”Welcome To Wherever”, ”Kneel To You” och ”Had Enough”. Mycket starka låtar som lyfter albumet rejält. Detta är helt klart snäppet bättre än senaste skivan.

Anarchy and Unity” släpps fredagen den 17:e september via bolaget Frontiers Records.

Betyg 8/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s