Narnia släpper nytt samlingsalbum i november

Den 5:e november släpper det svenska metalbandet Narnia albumet ”Soli Deo Gloria – 25 Years Compilation” där man samlat ihop följande låtar:

CD 1:
1. A Crack In The Sky
2. You Are The Air That I Breathe
3. Has The River Run Dry?
5. The War That Tore The Land
6. Reach for the Top (Live)
7. I Still Believe
8. On The Highest Mountain
9. Thank You
10. Sail Around The World
11. Scared
12. One Way To Freedom
13. Into This Game
14. People Of The Blood Red Cross
15. Another World
16. Enter The Gate
17. Back From Hell (Live)

CD 2:
1. Inner Sanctum (Live)
2. The Witch and the Lion
3. Falling from the Throne
4. Revolution of Mother Earth
5. Living Water (2017 Version Featuring)
6. Shelter Through the Pain (Live)
7. The Mission
8. Dangerous Game
9. Miracle (Japan Bonus Track)
10. Long Live The King (Live)
11. Break the Chains
12. No More Shadows from the Past (Live)
13. The Awakening (Live)


Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt Logga ut /  Ändra )


Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )


Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )


Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s