Recension: Second Reign – ”Gravity”

Här har ni ett album att spana in om ni diggar melodiös hårdrock med feta keyboards och grymma refränger. Det handlar om det schweiziska bandet Second Regin som precis kommit med sin debutskiva ”Gravity”. Måste säga att jag blir glatt överraskad av denna platta som faktiskt är riktigt bra. Den innehåller höjdpunkter som ”Uninvited”, ”Let Me Breath”, ”Fire”, ”Falling”, ”Wrong” och slutligen ”You Never Catch Me” (When I´m Gone”.

Plattan är även mycket bra producerad Mack Schildknecht (China) som lyckats få till en ljudbild med härlig tyngd i soundet. Inte mycket att klaga på egentligen när det gäller denna release som sagt är riktigt bra. Bandet utgörs av medlemmarna Stephan Lipp (sång, bas), Alain Schneble (gitarr), Bo Rebsamen (Keyboards) och Dan Hammer (trummor) som ska vara nöjda med vad de har presterat på denna skiva.

”Gravity” finns nu att lyssna på via bland annat Spotify.

Betyg 8/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s