Recension: Tony Mitchell – ”Hot Endless Summer Nights”

Tony Mitchell är kanske för de flesta känd för att under 90-talet bildat det klassiska bandet Kiss Of The Gypsy. Men han har även varit med i band som Dirty White Boyz. Samt samarbetat med Rick Wakeman. Nu dyker Tony upp med sitt nya soloalbum ”Hot Endless Summer Nights”, som både låt och produkktionsmässigt har mer att önska. Men här går trots allt att hitta vissa ljuspunkter som bland annat albumets titelspår samt ”Drowning In A Sea Of Paradise”, ”Leave The World Behind” (plattans bästa spår) och ”Turn Back Time”. Resten av låtarna faller mig tyvärr inte alls i smaken då en del av dessa är rent av urusla. Ta bara den avslutande ”Calling Mother Nature som är riktigt bedrövlig. Tyckte att Tony Mitchell´s förra platta ”Church Of A Restless Soul” (2020) var riktigt bra men detta är inte alls på samma nivå. Inte mycket att skriva hem om när det gäller den nya skivan som för min del kommer gå ganska oförmärkt förbi.

”Hot Endless Summer Nights” släpps den 26:e november via bolaget AOR Heaven.

Betyg 3/10

Skriven Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s