Recension: Crazy Lixx – ”Street Lethal”

Crazy Lixx är nu tillbaka med nytt material och eftrsom jag gillade förra plattan ”Forever Wild”, så är mina förväntningar ganska höga på vad ”Street Lethal” har att erbjuda. Det börjar riktigt bra med öppningsspåret ”Rise Above” som är en typisk Crazy Lixx låt med grymt driv. Detta följs upp med en annan bra låt nämligen ”Anthem For America”. Danny Rexon och grabbarna fortsätter att leverera bra låtar i jämn följd med bland annat ”The Power”, ”Reach Out”. Efter detta svalnar mitt intresse lite tyvärr när jag kommer fram till låtarna ”Street Lethal” och ”Caught Between The Rock N’ Roll”, som inte sätter sig på samma sätt som resten av låtarna. Plattan avslutas dock riktigt starkt med låtarna ”In The Middle Of Nothing”. ”One Fire – One Goal” och ”Thief In The Night”.

Crazy Lixx album har alltid en hög lägsta nivå med väldigt få bottennapp. Det bevisar man även på den nya plattan. Bästa spår får mig är helt klart ”Reach Out” och ”One Fire – One Goal”. Två höjdarlåtar helt enkelt som sitter som en smäck.

”Street Lethal” släpps fredagen den 5:e november och bör inte missas för detta är riktigt bra.

Betyg 9/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s