Whaledog släpper ny singel

Whaledog släppte sin första singel ”No Go Zone” den 5 november 2021. Redan nu följer de upp med sin nästa singel ”Leave Me Alone”, som släpps den 29 december. Den nya låten är en till stark rocklåt men den här gången med en lite mer progressiv touch. Produktionen, instrumenteringen och arrangemangen ger dig som lyssnare nya och spännande ljudlandskap. Om du gillade den första singeln kommer du inte att bli besviken.

Whaledog är ett svenskt rockband som bildades i augusti 2020 i Stockholm. Musiken har en tung modern touch med influenser från 70-talets rock. Medlemmarna har varit en del av den svenska musikscenen sedan tidigt 80-tal som live, studio/session-musiker, producenter och låtskrivare. Ett fullängdsalbum är planerat att släppas under första halvåret 2022.

Lyssna på nya singeln via Spotify.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s