Recension: Kissin´Dynamite – ”Not The End Of The Road”

2014 fångade Kissin´Dynamite min uppmärksamhet på fullt allvar i och med släppet av albumet ”Megalomania”. Sedan dess tycker jag bara dom har blivit bättre och bättre och dessutom blivit mer melodiöst i mina öron. Innan dess var mitt intresse av detta tyska band ganska svalt ska erkännas. Nu tycker jag bandet lirar i samma liga som till exempel Eclipse och Crazy Lixx om inte högre upp. ”Not The End Of The Road” är deras sjunde studioalbum och ett av de bästa som de givit ut hittills.

Det nya alstret är producerat av bandets sångare Johannes Braun där han även tagit hjälp av Jacob Hansen (Volbeat) för att få till en snygg ljudbild. Albumet innehåller följande 12 låtar.

01. Not the End of the Road
02. What Goes Up
03. Only the Dead
04. Good Life (featuring Saltatio Mortis / Alea, Guernica Mancini & Charlotte Wessels)
05. Yoko Ono
06. Coming Home
07.All for a Halleluja
08. No One Dies a Virgin
09. Gone for Good
10. Defeat It
11. Voodoo Spell
12. Scars

Av dessa 12 låtar så plockar jag ut titelspåret och även första singeln ”Not The End Of The World”, ”Only The Dead”, ”Yoko Ono”, ”Coming Home”, ”Gone For Good”, ”Defeat It” och ”Voodoo Spell” som mina absoluta favoritspår. Albumet håller en otroligt jämn nivå rakt igenom så det är faktiskt riktigt svårt att plocka ut enstaka låtar. Plattan släpptes den 21:e januari via bolaget Napalm Records och bör kollas upp om man diggar bra producerad melodiös rock.

Betyg 9/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s