Samlingsboxen “Strangeways: Complete Recordings Vol. 1 1985-1994” släpps i maj

Den 27:e maj släpps boxen “Strangeways: Complete Recordings Vol. 1 1985-1994” via bolaget Cherry Red Records. Samlingen kommer att innehålla det klassiska AOR bandets fyra första album plus bonusspår.

Strangeways (1985)
1 The Kid Needs Love
2 Hold Back Your Love
3 Close To The Edge
4 Heartbreak Zone
5 Cry Out
6 Power Play
7 Breakin’ Down The Barriers
8 Now It’s Gone
9 More Than Promises
10 Hold Tight
11 All The Wrong Reasons (Demo)
12 Hold On (Demo)
13 Close To The Edge (Demo)
14 Breakin’ Down The Barriers (Demo)
15 Streets On Fire (Demo)

Native Sons (1987)
1 Dance With Somebody
2 Only A Fool
3 So Far Away
4 Where Do We Go From Here
5 Goodnight LA
6 Empty Streets
7 Stand Up And Shout
8 Shake The Seven
9 Never Gonna Lose It
10 Face To Face
11 Stand Up And Shout / Breaking Down The
12 Barriers (Live)
13 Dance With Somebody (Live)
14 Never Gonna Lose It (Live)
15 Only A Fool (Single Edit)
16 Goodnight LA (Single Edit)
17 Dance With Somebody (AOR Mix)

Walk Into The Fire (1989)
1 Where Are They Now
2 Danger In Your Eyes
3 Love Lies Dying
4 Every Time You Cry
5 Talk To Me
6 Living In The Danger Zone
7 Modern World
8 Into The Night
9 Walk In The Fire
10 After The Hurt Is Gone
11 Jackie’s Gone (Demo)
12 Big Tom (Demo)
13 Liberty (Demo)
14 The Last Chance (Demo)
15 So Far Away (Live)
16 Where Do We Go From Here (Live)
17 Every Time You Cry (Single Edit)

And The Horse (1994)
1 Precious Time
2 Mans Maker
3 Out Of The Blue
4 Through The Wire
5 The Great Awakening
6 Wonder How
7 Head On
8 Some Of Us Lie
9 Over You
10 On

För ytterligare information:

Lämna ett svar