Streetlight påbörjar snart arbetet med sitt debutalbum

Det svenska AOR bandet Streetlight, som utgörs av sångaren Johannes Häger och gitarristen Erik Tilling kommer nu under våren påbörja arbetet med sin första fullängdare. Just nu håller man på att förhandla med olika bolag om vem som ska släppa den kommande skivan. I slutet på förra året släppte bandet singlarna ”Stay” och ”Overjoyed”, som finns att hitta digitalt via bland annat Spotify. För ytterligare information: facebook.com/streetlighttheband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s