Recension: Find Me – ”Lightning In A Bottle”

AOR-projektet Find Me med Daniel Flores (The Murder Of My Sweet) och Robbie LaBlanc (Blanc Faces) är nu tillbaka med sitt fjärde studioalbum. Man vet vad man får från dessa två herrar som sällan gör någon besviken. Robbie sjunger lika fantastiskt som vanligt, bra skrivna låtar, grymma musiker och för öronen en njutningsbar produktion. Dock skulle jag önska att de vågade ta ut svängarna lite mer. Nu känns det mest som om de kör med säkra kort.

För att promota det nya albumet har dom bjudit oss på låtarna ”Survive”, ”Remember (It’s Me)” och ”Back To You”. Starka låtar som alla håller en hög nivå. Plattan innehåller även de grymma spåren ”Diana”, ”Distant Echoes” och ”Give My Heart”. Här kan man även hitta en cover på klassiska låten ”Far From Over” där man dessutom bjudit in upphovsmannen själv Vince Di Cola.

Albumet ”Lightning In A Bottle” får av mig betyget klart godkänt dock utan att glänsa. Men tror den kommer att uppskattas av många av er följare här på DMB.

Skivan släpps fredagen den 11:e mars via bolaget Frontiers Records.

Betyg 7/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s