Atack släpper snart sitt debutalbum – bjuder på ett första smakprov

Atack är helt klart något av en så kallad supergrupp, som snart kommer att släppa debutalbumet ”Nine Lives”. Bandet utgörs av medlemmarna Chris Childs (Thunder, Tyketto), Keith Atack (Bonnie Tyler, John Parr), Lee Small (Shy, Lionheart), Bob Richards (Dave Bickler, Graham Bonnet) och Nick Foley. Här nedan kan man lyssna på första singeln ”My New Addiction”. För ytterligare information kan man besöka bandets facebook-sida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s