Saints ‘n’ Sinners släpper nytt album i april

Fredagen den 8:e april släpper det melodiösa hårdrocksbandet Saints ‘n’ Sinners nya albumet ”Rise of the Alchemist” via deras egna bolag SNS Records. Två singlar har släppts för att promota det kommande albumet först ut var låten ”Catch 22” och nu har man precis kommit med singeln ”Ivory Tower”. Lyssna på dessa låtar via bland annat Spotify. Här nedan kan man även kolla in en musikvideo till låten ”Ivory Tower”. För ytterligare information: facebook.com/snsofficial

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s