Squared släpper debutsingel den 25:e mars

Nu på fredag den 25:e mars släpper det svenska/franska AOR-projektet Squared debutsingeln ”Clutching At Straws”, som kommer finnas tillgänglig via bland annat Spotify. Squared kretsar kring de båda gitarristerna Jack L. Stroem och Arthur Vere. En debutskiva kommer att släppas senare under detta år. Så här går att läsa på bandets facebook-sida:

Ladies and gentlemen prepare yourselves..
We are proud to announce the release of our debut single CLUTCHING AT STRAWS March 25

Jack has this to say about the song..
“Personally I think this might be one of the best songs I’ve written, it has everything that I want to hear in a song. The production and mix is stellar and I can’t wait to share it with the world”Arthur chimes in “Clutching at Straws really captures our sound and ties everything we’ve worked on together. It was the obvious choice to use it as our lead single”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s