Nestor på gång med ny singel och släpper biljetter till sommarens Nestor Fest

Om exakt två veckor (14/4) släpper våra vänner i Nestor nya singeln ”Signed In Blood”. Detta är en av tre helt nya spår som kommer finnas med på en nyutgåva av debutalbumet “Kids In A Ghost Town” som släpps via bolaget Napalm Records senare i år. Om ni diggade vad ni hörde på 2021 års platta kommer ni garanterat även gilla den nya låten. Fantastisk insats av hela bandet som vanligt.

”Signed In Blood” kommer idag fredag börja spelas exklusivt på Bandit Rock.

Idag släpps dessutom biljetterna till Nestor´s egna evenemang den 13:e augusti då de spelar på det bandet döpt till NESTOR FEST på Falköpings Folkets Park. Biljetterna till detta grymma evenemang finns att köpa via nestortheband.com/nestorfest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s