Tana Ulen släpper debutalbum

Det svenska bandet Tana Ulen har precis släppt ett självbetitlat debutalbum som är väl värd att kolla in lite extra. Bandet utgörs av medlemmarna Johan Bech (sång), Erik Petersson (gitarr), Robin Sjölund (bas) och Niklas Pettersson (trummor) Som gäst på skivan kan man bland annat hitta sångaren Thomas Vikström (Talk Of The Town, Candlemass). Dessutom har man tagit hjälp av Pontus Norgren som agerat producent på albumet. Plattan finns att hitta digitalt via till exempel Spotify. För ytterligare information: facebook.com/tanaulenband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s