Caught In Action´s debutalbum tillgängligt via Spotify

AOR-projektet Caught In Action´s debutalbum ”Devil´s Tango” finns nu tillgängligt digitalt via bland annat Spotify. Diggar man band som  Journey, Magnum, FM och Danger Danger ska man absolut kolla in denna platta. CIA utgörs av Richard Jönsson (gitarr), Marcello Viera (sång), Ronnie ”Spjut”Svärd (keyboards), Ricardo Dikk (bas) och Mauro Ramos (trummor). För ytterligare information: facebook.com/caughtinactionofficial

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s