Video: H.E.A.T. – “Back To The Rhythm”

H.E.A.T. släpper nu en musikvideo till sin nya singel “Back To The Rhythm”, som är andra smakprovet från kommande plattan ”Force Majeure”. Så här går att läsa i ett pressmeddelande:

Väsbys stoltheter H.E.A.T som med varm hand förvaltat 80-talets hårdrockssound och fört in det i 2000-talet, släpper det som utan tvivel kommer att vara sommarens soundtrack. Albumet ”Force Majeure”, bandets sjunde, släpps via earMusic/Playground 5 augusti 2022. 

Idag kommer dock singeln ”Back To The Rhythm” som visar på ett hungrigt band som levererar fantastiska låtar på löpande band! Den mycket påkostade videon har premiär på YouTube idag kl 19:00

H.E.A.T drar igång sin Europaturné till helgen med två spelningar i Sverige

09/4 Berns, Stockholm 

10/4 Trädgårn’, Göteborg

Albumtiteln ”Force Majeure” anspelar på ”händelser utanför mänsklig kontroll” och vi kan väl alla enas om att det är så det känts de senaste två åren, pandemi, lockdown och ett liv som begränsats till att sitta hemma. Detta har bara sporrat H.E.A.T lite extra när de nu gör sig redo att släppa denna nya platta, och välkomna sin (ny)gamla sångare Kenny Leckremo tillbaka i ledet. 

Från omslaget, till videon, till musiken så förstår man att mycket arbete, kraft och tanke har gått in i att åstadkomma den perfekta balansen.

Bandet har sedan den självbetitlade debutplattan och den stora framgången med ”1000 Miles” gått från klarhet till klarhet, och får kontinuerligt fina recensioner från den samlade internationella rockpressen. De har också turnerat flitigt, både i Europa och Japan.

”Force Majeure” släpps 5 augusti på CD, LP, LP i gul vinyl och digitalt.

 Tracklist:

 1. Back To The Rhythm
 2. Nationwide
 3. Tainted Blood
 4. Hollywood
 5. Harder To Breathe
 6. Not For Sale
 7. One Of Us
 8. Hold Your Fire
 9. Paramount
 10. Demon Eyes
 11. Wings Of An Aeroplane

 H.E.A.T består av: Kenny Leckremo (sång)/Dave Dalone (gitarr)/Jona Tee (keyboards)/Jimmy Jay (bas) och Don Crash (trummor)

Lämna ett svar