Recension: Captian Black Beard – ”Flamenco” (singel)

Senare i år släpper det svenska AOR bandet Captain Black Beard albumet ”Neon Sunrise” och nu passar man på att drämma till med första singeln ”Flamenco”. Detta är en riktigt härlig AOR-låt som har en refräng som redan sätter sig vid första lyssningen. Många beskriver bandets musik som ”Disco AOR” och just på den här singeln är jag faktiskt benägen att hålla med. Men det är som sagt den grymma refrängen som är hela grejen här tycker jag.

Tror att ”Flamenco” kommer att hoppa upp ganska långt på allas Spotifylistor m.m. när vi sammanfattar 2022 års bästa låtar. Alla som gillar vad Captian Black Beard har kommit ut med de senaste åren kommer garanterat även tycka om detta.

Singeln släpps om drygt en vecka (27/5) via bolaget Mighty Music.

Betyg 8/10

Skriven av Henric Wahlberg

Line-up:
Christian Ek – gitarr
Martin Holsner – sång
Daniel Krakowski – gitarr
Robert Majd – bas
Yngve ”Vinnie” Strömberg – trummor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s