Recension: 91 Suite – ”Back In The Game”

Det spanska AOR bandet 91 Suite är nu tillbaka med ett nytt album som är fyllt med riktigt bra material. Detta är en platta som det jobbats med ett bra tag och det märks, för den känns väldigt genomarbetad. Här kan man hitta låtar som ”Starting All Over”, ”Perfect Rhyme”, ”Something About You”, ”Sunrise Of Your Love”, ”Back In The Game”, Fuck Me Up” och till sist ”The Way To Your Heart”.

Detta är AOR av yppersta klass med en nypa Bon Jovi (tänk albumet ”Lost Highway”) Har alltid gillat gitarristen Ivan Gonzalez och här gör han ingen besviken. En riktigt duktig gitarrist helt klart som borde få mer uppmärksamhet. Det enda som stör mig en aning är Jesus Espin som inte är världens bästa sångaren men han klarar uppgiften helt ok ändå.

Som helhet är ”Back In The Game” en riktigt bra platta som man absolut bör kolla upp. Den finns nu att lyssna på via bland annat Spotify.

Betyg 8/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s