Recension: Palace – ”One 4 The Road”

Michael Palace är nu tillbaka med sitt fjärde album och precis som vanligt bjuds vi på bra och välproducerad AOR. Michael har tagit hand om allt själv från instrument, låtskriveri och produktion. Inget snack om att han gjort det riktigt snyggt. Två singlar har släppts för att promota den nya plattan. Det handlar om låtarna ”Westbound” och ”Fifteen Minutes” där jag mest fastnat för ”Westbound”.

Andra låtar som fastnat lite extra är ”Too Old For This”, ”Money Can Kill”, ”World Gone Made” och ”Cancel The Flight”. (albumets bästa låt) Som helhet är jag nöjd med det jag hör men detta är kanske inte det bästa som släppts av Michael då jag håller plattan ”Rock And Roll Radio” från 2020 lite högre. Den nya skivan saknar det där lilla extra, men trots det så sätter jag ändå ett relativt högt betyg för så pass bra är det.

Albumet släpps fredagen den 15:e juli via bolaget Frontiers Records och lär uppskattas av många här på DMB.

Betyg 7/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s