Retroplattan: Michael Bolton – ”Everybody´s Crazy”

Mannen som är känd för frisyren , rösten och sin musik är för mej en ikon inom aor/melodiös hårdrock. Allt är dock inte guld som glimmar men ändå är mycket av det som han har gjort riktigt bra. Att han sen bytte genre och visade sin talang inom soulen visar bara på hans storhet.

Everybody´s Crazy från 1985 är hans fjärde skiva som soloartist och enligt mej är det den bästa han har släppt. Förvisso har han många bra låtar på de andra skivorna också men jag tycker att just denna är den som är mest komplett.
Det är aor/melodiös hårdrock av högsta kvalité och med låtar som Can´t turn it off , Start breaking my heart , You don´t want me bad enough med fler så är det lätt att få gåshud stora som äggkartonger.
Musikerna som medverkar på skivan går inte av för hackor de heller , eller vad sägs om Bruce Kulick (gitarr) , Mark Mangold och Allan St John (keyboard) , Chuck Burgi (trummor) samt Terry Brock och Peppy Castro på bakgrundssång för att nämna några.
Producent på skivan var Neil Kernon.
Så oavsett om du ska segla på de 7 haven , vandra bland fjällen eller bara njuta av tillvaron i hemmets lugna vrå , starta musiken och få rysningar av välbehag.

Av Tommy Svensson för DMB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s