Recension: Generation Radio – ”s/t”

Generation Radio är en så kallad ”supergrupp” med namn som Jay DeMarcus, Jason Scheff, Dean Castronovo, Tom Yankton och Chris Rodriguez som har lyckats riktigt bra med att blanda klassisk AOR med lite modern country i stil med Rascal Flatts och Lady A.

Redan när första singeln ”Why Are You Calling Me Now” dök upp i början av sommaren så visste jag nästan direkt att detta är en platta som jag vill höra mer av. Som andra singel bjöds vi senare på låten ”Lights Go Out In Paradise”, som även den är en höjdare. Mina förväntningar på denna skiva har väldigt höga på grund av att bandet utgörs av utmärkta musiker och låtskrivare. Förväntningarna infrias även med låtarna ”Angels”, ”All Night To Get There”, ”I Hope You Find It”, ”Time To Let It Go”, ”Anything But Us” och ”Waiting On Your Sunshine”. Men allt är inte guld som glimmar tyvärr, utan här finns också låtar som inte alls faller mig smaken. Det handlar om spåren ”Smoking” och
”Don´t Go”, som drar ner betyget en aning. ”Gubbarna” i Generation Radio har trots detta gjort en mycket bra platta med många goa låtar som absolut kommer förgylla min höst framöver.

Alla fans av Chicago, Journey och Rascal Flatts bör inte missa detta härliga album när det släpps fredagen den 12:e augusti via bolaget Frontiers Records.

Betyg 8/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s