Atack släpper snart ny singel – bjuder på ett smakprov

Atack där man kan hitta medlemmarna Chris Childs (Thunder, Tyketto), Keith Atack (Bonnie Tyler, John Parr), Lee Small (Shy, Lionheart), Bob Richards (Dave Bickler, Graham Bonnet) och Nick Foley släpper snart nya singeln ”Ain´t Got Nine Lives”. Via spelaren här nedan kan man nu lyssna på ett kort smakprov. Tidigare i år släppte man debutsingeln ”My New Addiction”, som finns att lyssna på via bland annat Spotify.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s