Trishula släpper nytt album i oktober

Den 1:e oktober släpper det melodiösa hårdrocksbandet Trishula med bland andra gitarristen Neil Fraser och sångaren Jason Morgan nya albumet ”We All Fall Down”. Plattan kommer att innehålla följande 12 spår:

01.I’m Not Falling 02.Cuaght In The Middle 03.Nice And Dirty 04.Why Should I Apologise 05.Watch That Giant Fall 06.God Bless America 07.Don’t Stop This Roundabout 08.Purity 09.Two Umbrellas 10.It Doesn’t Matter 11.Don’t Walk Away 12.Never Gonna Stop

För ytterligare information: facebook.com/neilfraserguitarist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s