Recension: Decoy – ”Without Warning”

Det svensk/danska projektbandet Decoy med sångaren Peter Sundell (Grand Illusion, C.O.P.) och gitarristen Torben Enevoldsen (Fate, Acacia Avenue) släpper nu sitt andra album ”Without Warning”, som innehåller en hel del örongodis för den som diggar melodiös rock/hårdrock. Här hittar man till exempel låtar som ”Broken Pride”, ”In and Out of Love”, ”All Or Nothing”, ”How Was I To Know”, ”Never Easy” och ”Now Or Never”. Detta är spår som verkligen håller hög kvalitet rakt igenom.

Det låter ganska mycket Grand Illusion och det är förstås inte så konstigt eftersom Peter Sundell var en av medlemmarna i detta grymma band. Torben Enevoldsen känner vi igen från bland annat banden Fate och Acacia Avenue. Torben gör en gedigen insats med sin gitarr och låtskriveri på denna platta. Förutom dessa två herrar utgörs Decoy även av Pete Steincke (bas) och Dennis Hansen (trummor)

”Without Warning” innehåller som sagt en hel del bra grejer som säkert många här på DMB kommer att gilla. Albumet släpps fredagen den 23:e september via bolaget Perris Records.

Betyg 7,5/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s